BSO opvang

Onder de naam Kinderopvang Rijk van Nijmegen hebben wij, naast de Zonnestraaltjes, óók heerlijke BSO plekken (BSO Nijmegen)voor uw kind zodra het 4 jaar wordt en naar de basisschool gaat.

Nijmegen-Oost kent een aantal fijne basisscholen waarvandaan we de kinderen ophalen naar onze BSO’s. Denk aan de Meander, Montessori, het Kleurrijk, de Muze, de Buut, Klein Heijendaal… Met de Meander basisschool in de Celebesstraat hebben wij al vele jaren een nauwe samenwerking en dan met name ook de BSO.

Onze kleuterBSO’s zijn de Toverfluit en de Bosbengels, allebei heerlijke plekken voor uw kleuter. Daarbij is de Toverfluit een iets warmere, omhullende plek met veel heerlijke binnenspeelruimte en ook buiten met  in de tuin zelf een fijne grote zandbak. Vaak zijn de kinderen en leidsters, bij redelijk weer, in de fijne speeltuin recht tegenover de Toverfluit te vinden. Heerlijk actief buiten spelen! We hebben hier 30 plaatsen.

Daarnaast is de Bosbengels, gelegen op het terrein van Scouting Keizer Karel en in hetzelfde gebouw gevestigd als onze Scouting BSO Keizer Karel, een superplek voor de echte buitenkinderen. Er is daar een groot bosperceel afgezet voor hen met hutten, boomstronkjes, vuurkuil (onder begeleiding!) etc.

Kijkt u even rustig op de websites van deze 2 kleuterBSO’s. Het is raadzaam uw kind ruim van tevoren op te geven.